Pirmadienio vakarą vyras pranešė, kad brolis išplaukė valtimi žvejoti ir negrįžo. Žmogus ieškojo dingusio brolio, bet ežere rado tik plūduriuojančią tuščią valtį su žvejybos įrankiais.

Atvykę ugniagesiai į ežerą nuleido dvi valtis ir atliko žvalgybą. Paieškos tęsėsi iki 1 val. 30 min. nakties, bet dingusio žmogaus nerasta.

Antradienį paieškos buvo tęsiamos. Kapčiamiesčio ugniagesių komandos gelbėtojai apiplaukė visą ežerą, apžiūrėjo abi puses, bet nieko nerado.

9 val. 35 min. skenduolio paiešką pradėjo narai. 20 val.30 min. paieška buvo nutraukta, žmogaus rasti nepavyko.

Lazdijų policijos pareigūnai apžiūrėjo ežero pakrantę, pakėlė policijos droną. Trečiadienį vyro ieškoma su policijos kateriu.

Dingęs 40 metų vyras išeidamas vilkėjo tamsios spalvos džemperį ir kelnes, avėjo ilgus žvejybai skirtus guminius batus.

Galinčius suteikti naudingos informacijos ar jį mačiusius, pareigūnai prašo skubiai informuoti Lazdijų r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Dovilę Pauliukonytę telefonu +370 700 65506, mob. tel. +370 603 83424 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją