Šalia daugiabučio Dainavos g. išvedusi pavedžioti savo šuniuką 36 metų moteris netikėtai priešakyje išvydo kovinį šunį. Šis puolė jos vedžiojamą šuniuką. Moteris augintinį pagriebė į rankas ir ėmė šauktis pagalbos. Šuo puolė moterį, perkando pirštą, sudraskė blauzdą.

Klykiančią moterį išgelbėjo atbėgę keli vaikinai kojų smūgiais nuspyrę įsiutusį šunį. Jaunuoliai agresyvų keturkojį prispaudė prie žemės ir kurį laiką laikė, kol moterį išsivežė greitosios pagalbos medikai.

Paleistas šuo pabėgo tamsoje link Ateities tako. Pareigūnams atvykus į Dainavos gatvę ir apžiūrint įvykio vietą pasigirdo šaižus moters klyksmas iš Ateities tako pusės. Netrukus policijos budėtojas gavo pranešimą apie dar vieną šuns užpultą moterį.

Ir čia pasikartojo panašus scenarijus. Moteris vedžiojo augintinį ir iš tamsos juos puolė tas pats įniršęs šuo. Tik šį kartą moteriai savo klyksmu pavyko šunį nuginti.

Į incidento vietą skubiai nuvyko policijos ekipažai. Kovinis šuo rastas gulintis ant gatvės prie daugiabučio. Iškviestas veterinaras sugavo grėsmę keliantį keturkojį. Šuo bus laikomas narve ir stebimas dėl pasiutligės. Pareigūnai ieško jo šeimininko.

Sužalota moteris Tauragės ligoninėje operuota. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.