Apie 23 val. Bendrajame pagalbos centre numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno m., Kalniečių g. 126A dega butas. Įtariama, kad viduje yra žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno policijai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, atvykus ugniagesiams per langą buvo išmesta smilkstanti antklodė.

Per gaisrą nukentėjo du žmonės. Evakuota apie 30 gyventojų.

23 val. 10 min. pranešta, kad gaisras likviduotas.

Papildyta:

Antradienį Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pateikė išsamios informacijos apie gaisrą.

Ugniagesiams buvo pranešta, kad dega butas atvira liepsna, jo viduje yra 3 žmonės.

Atvykus ugniagesiams, bendrabučio 4 aukšto bendro naudojimo koridorius skendėjo dūmuose. Viename kambarių ant lovos smilko čiužinys ir antklodė.

Iki atvykstant ugniagesiams iš kambario gyventojai išnešė du vyrus, vienas 36-erių, kitas apie 62 metų. Atvykę medikai abu nukentėjusiuosius dėl galimo apsinuodijimo dūmais išvežė į ligoninę.

Degusią lovą ugniagesiai išnešė į lauką ir perliejo vandeniu. Aprūko kambario sienos bei lubos.

Iš bendrabučio 4 ir 5 aukštų ugniagesiai ir policijos pareigūnai evakavo gyventojus. Dūmų detektoriaus nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją