Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniaus oro uoste dirbantys VSAT pareigūnai iš antžeminio aptarnavimo tarnybų gavo pranešimą, kad reisu iš Londono atskrendančiame lėktuve vienas keleivių elgiasi chuliganiškai, nepaklūsta įgulos reikalavimams.

Anot pasieniečių, vyras buvo agresyvus, necenzūriniais žodžiais plūdo įgulos narius, triukšmavo, ignoravo reikalavimus liautis ir taip kėlė pavojų skrydžio saugumui. Pasieniečių buvo paprašyta sulaikyti chuliganą.

Lėktuvui nusileidus Vilniuje, pasieniečiai ir policijos pareigūnai prie trapo sulaikė akivaizdžiai neblaivų vyrą.

Paaiškėjo, kad sulaikytasis – 46-erių Druskininkų gyventojas. Pasieniečiai triukšmadarį perdavė policininkams, šie tirs incidento aplinkybes ir priims sprendimą dėl nuobaudos.

Oro uostuose nuolat pasitaiko atvejų, kuomet pasieniečiams tenka atlikti ne tik savo tiesiogines funkcijas, bet ir spręsti įvairius neblaivių, chuliganiškai ar neadekvačiai besielgiančių asmenų sukeltus incidentus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)