Vilniaus apskrities policija praneša, kad šis vyras, vienos įmonės direktorius, sukūręs patikimo verslininko įvaizdį, galimai siekė praturtėti – savo naudai apgaule pasisavindavo pinigus.

Sudarydamas pirkimo - pardavimo sutartis su pirkėjais, jis reikalaudavo avanso. Kai paaiškėdavo, kad turtas areštuotas, pirkėjai likdavo be pažadėto būsto ir avansu sumokėtų pinigų.

Sostinės kriminalistai operatyviai nustatė įtariamąjį ir sausio 19-ąją jį sulaikė. Vyras atsidūrė areštinėje. Sulaikytajam pateikti įtarimai dėl galimai padarytos nusikalstamos veikos.

Policijos pareigūnai įtaria, kad šis vyras galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų Vilniuje.

Nukentėję nuo šio žmogaus, raginami kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjus, tel. 8 700 65373, arba paskambinti tel. 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją