Vilniaus privačių detektyvų grupė „Rimanas ir partneriai“ tiria gruodžio 9 d. vagystę iš kotedžo Vilniuje, Paribio g. Vagystė buvo įvykdyta tuo metu, kai šeima nutarė kelioms valandoms savaitgalį išvykti į miestą. Tyrimo duomenimis, šeima šios kelionės iš anksto neplanavo.

Įsibrauta „atspaudus“ terasos plastikines duris. Pinigų vagys ieškojo vonioje, priepirtyje buvusiose įrankių dėžutėse, miegamajame.

Įsibrovėliai išsinešė 30 tūkstančių eurų, auksinę grandinėlę, monetas, moteriškus kailinius. Vagišiai taip pat paėmė pradėtą naudoti mažai kam žinomo prekės ženklo kosmetinį kremą „Monduniq“, moterišką sportinį krepšį (išmetė iš jos ten buvusius daiktus) ir puodą bei dar neišpakuotą kūdikio chalatą.

Detektyvai atskleidžia, kad vienas vagišių avėjo 45 dydžio batus. Nukentėjusieji visgi džiaugiasi, kad jų vaikai paskutinę minutę taip pat nusprendė vykti kartu ir nebuvo vagių išgąsdinti ar kaip nors nuskriausti. Tik vargšas namuose paliktas šunelis po vagių vizito dar ilgai negalėjo atsigauti lyg būtų buvęs paveiktas elektros.

Vilniaus privačių detektyvų grupė „Rimanas ir partneriai“ atsilygins už patikimą informaciją apie šį nusikaltimą.

Privataus detektyvo Romualdo Zaleckio teigimu, informacijos suteikimas per privatų detektyvą yra tinkamas formatas, kad realiai gauti atlygį ir išsaugoti anonimiškumą, pats informacijos suteikimas yra teisėtas sandoris, leidžiantis taip užsidirbti kiekvienam. Galinčių padėti prašoma kreiptis tel.: 868758122.