Karalienės Sandringemo valdos yra maždaug už 110 mylių į šiaurę nuo Londono. Moters lavonas buvo rastas atokioje vietoje. „Moters palaikus rado eilinis pilietis, jis apie incidentą policija pranešė kelios minutės po ketvirtos valandos popiet sekmadienį, sausio 1 dieną“, - rašoma Norfolko policijos pranešime. Jame taip pat tvirtinama, kad teritorija buvo aptverta ir kruopščiai apieškota. Tyrimą atliko ir teismo medicinos ekspertai.

Vyriausias detektyvas Jesas Fry antradienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė, kad tyrimas tebėra ankstyvoje stadijoje. „Tai bus sudėtingas tyrimas, nes kūnas ten gulėjo gana ilgai“, - sakė J. Fry. Anot detektyvo, aplinkybės perša mintį, kad tai buvo žmogžudystė. Kadangi aukos tapatybė nenustatyta, peržiūrimi dingusių žmonių sąrašai ir neišaiškintos bylos.

Moters lavonas buvo rastas vos už trijų mylių nuo Sandringemo rūmų, kur karališkoji šeima praleido šventes. Karalienė ir Edinburgo hercogas, atsigaunantis po per Kalėdas atliktos skubios operacijos, ir šiuo metu laiką leidžia šioje rezidencijoje. Pirmadienį Elžbieta II buvo pastebėta jodinėjanti ant žirgo.

Karališkieji rūmai situacijos nekomentuoja.