Tyrėjai taip pat paviešino elektroninį atvaizdą, sufleruojantį, kaip vyras galėjo atrodyti prieš nugrimzdamas į vandenį. Per keletą tyrimo metų buvo surengta nemažai apklausų ir tyrimų tiek vietos, tiek tarptautiniu lygmeniu. Tai akivaizdžiai byloja apie tvirtą tyrėjų nusiteikimą išsiaiškinti vyro tapatybę ir surasti visus jo gimines, rašo bradfordzone.co.uk.

Ant vyro riešo buvusi apyrankė davė pagrindo spėjimui, kad šis asmuo – iš Lietuvos. Bendradarbiaudami su partneriais tyrėjai masiškai rinko informaciją tiek Lietuvoje, tiek Jungtinėje Karalystėje, kad išsiaiškintų, kas buvo tasai vyras.

Vyras apibūdinamas kaip baltaodis Europietis, veikiausiai 20–40 metų ir neturintis dantų. Jo ūgis – 1,77 m, kūnas – lieknas, plaukai – trumpi, rusvi. Jis buvo užsiželdinęs trumpus ūsus ir barzdą. Atliekant autopsiją vyro mirties priežasties nustatyti nepavyko.

„Nuo 2012-ųjų rugsėjo, kai buvo rastas šio vyro kūnas, tyrėjai surengė galybę apklausų, bet ryžtas nustatyti jo tapatybę ir surasti jo gimines, kurių veikiausiai dar yra, neišblėso“, – sakė Kerkliso CID tyrėjas seržantas Davidas Mathersas.

„Kad išsiaiškintume, ar vyras nėra kuris nors iš dingusių be žinios asmenų, teko bendradarbiauti su Nacionaline nusikaltimų agentūra ir siuntinėti užklausas tiek po Jungtinę Karalystę, tiek po Europą.“
„Deja, ligšioliniai tyrimai nedavė rezultatų, taigi, artėjame prie paskutinio tyrimų, kuriuos dar galime atlikti, etapo.“

„Paviešinome elektroninį atvaizdą, iš kurio matyti, kaip, mūsų manymu, vyras galėjo atrodyti 2012 metais, o tų, kurie gali kuo nors padėti, paprašėme susisiekti su mumis.“

„Jei pažinojote pateiktą aprašą atitinkantį vyrą, buvojusį Hadersfilde ar net toliau nuo jo ir staiga dingusį, susisiekite su Kerkliso Kriminalinių tyrimų departamentu.“

„Informaciją galima perduoti paskambinus policijos telefonu 13120394616, taip pat numeriu 101, interneto svetainėje www.westyokrshire.police,uk/101livechat arba anonimiškai telefonu 0800 555 111“, – nurodė Davidas Mathersas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)