Nelaimingas atsitikimas darbe įvyko vakar apie septintą valandą vakaro Alytaus rajone, Čižikų kaime. Elektros tinklų statyba ir projektavimu užsiimančioje įmonėje dirbantis vyras A. D. su platforminiu keltuvu važiavo iš darbo vietos ir užklimpo. Jam į pagalbą atskubėjo kolega, kuris užkabinęs tempimo lyną mėgino ištraukti užklimpusio vyro automobilį.

Tačiau lynas trūko, prakirto keltuvo kabiną ir prietaisų skydelį, pateko į automobilio vidų ir jo kablys trenkėsi 42-vejų metų vyrui į krūtinę. Vyras greitosios medicinos pagalbos automobiliu pristatytas į Alytaus apskrities S. Kudirkos priėmimo skyrių, kur jam nustatyti rankos ir pilvo sumušimai. Vyras paguldytas į ligoninę stebėjimui.

Dar vienas nelaimingas atvejis darbe, šįkart mirtinas, įvyko Druskininkų rajone. Apie trečią valandą popiet, Baltašiškės girininkijoje vykstant miško kirtimo darbams užvirtęs medis sužalojo įmonės „Loginta“ darbuotoją L. A. nuo patirtų sužalojimų mirė.

AlytusPlius.lt žiniomis, vyras bandė nupjauti vieną medį, tačiau nepavykus ėmėsi kito. Staiga prieš tai įpjautas medis lūžo, jo kamienas užkrito ant 24 metų darbuotojo. Kartu dirbę vyrai išvydę vaizdą buvo šokiruoti. Ant L. A. užkritęs medis visiškai sumaitojo jo kūną.