Pasak policijos pranešimo, pareigūnai sulaikė 32 metų Visagino gyventoją A.J., kurio automobilyje apžiūros metu buvo rasta ir paimta apie 1 kilogramą augalinės kilmės narkotinių medžiagų - kanapių ir jų dalių.

Tą pačią dieną sulaikyto 33 metų V. G. bute Jonavoje kratos metu rasta ir paimta apie pusę kilogramo augalinės kilmės narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių.

Trečiasis sulaikytas asmuo – trisdešimt trejų metų kaunietis E. A. Pareigūnų duomenimis, visi trys sulaikytieji teisti, teisėsaugos pareigūnams žinomi.

Penktadienį popiet pareigūnai, bendradarbiaudami su Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnais, atliko kratą name Šlienavos gyvenvietėje (Kauno r.). Kratos metu ūkinio pastato rūsyje rasto ir paimtos auginamos kanapės ir įranga joms auginti ir prižiūrėti.

Visiems trims sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis dideliu kiekiu turint tikslą jas platinti. A.J. ir V.G. teismas penktadienį leido suimti 1 mėnesiui, E. A. – 20 parų.