1950 metais gimęs automobilio "Opel Vectra" vairuotojas Aleksejus G. Žardinininkų gatvėje iš pradžių trenkėsi į stovintį automobilį "VW Sharan", užgesino savo automobilio šviesas ir nuvažiavo toliau.

Išgirdęs įsijungusią automobilio signalizaciją į gatvę išbėgo "VW Sharan" vairuotojas Rimas. 53 metų vyriškis prie savo sudaužyto automobilio pamatė gerą žmogų, kuris telefonu kvietė policiją. Žmogus įsidėmėjo ir bėglio valstybinius numerius.

Avarijos kaltininkas toli nenuvažiavo. Pasukęs į Reikjaviko gatvę, jis už poros šimtų metrų išvažiavo į priešingo eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Ford Mondeo". Iš "Ford" išlipęs 39-erių metų vairuotojas Genadijus, priėjęs prie "Opel Vectra" vairuotojo durelių jas atidarė ir iš karto suprato, kad su tuo vyru nesusišnekės. Pasak Genadijaus, "Opel" vairuotojas lingavo galvą kaip "teletabis" ir kažką murmėjo.

Netrukus įvykio vietoje pasirodę policijos pareigūnai nustatė, kad Aleksejus G. yra girtas - 2,43 prom.
alkoholio. Žmogus niekaip negalėjo paaiškinti, kur pasigėrė, sakė, kad alkoholinius gėrimus gėrė nuo 11 iki 17 valandos darbe su kolega. Po to atsiminė, kad dirba saugos tarnyboje, o ten niekas darbe
negeria. Tačiau gerai pagalvojęs, sakė, kad vis dėlto gėrė darbe - kažkokiame strateginiame objekte. Mat algą gavo tai ir pasigėrė.

63 metų Aleksejaus automobilis, papuoštas sportiniu bagažinės aptaku ir "piktais" žibintais, išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę. Pats šeimininkas išvežtas blaivytis policijos komisariatą.