Policija informavo, kad mergaitės atsirado apie 11.10 val. Apie tai sužinojusi mama DELFI sakė, kad bars ir apkabins.

Pasirodo, kad mergaitės buvo rastos kaimelyje, kuriame gyvena seserys.

Mamos pasakojo, kad jos niekada nebuvo dingusios. Anot jų, jos visada pranešdavo jei nuspręsdavo nakvoti ne namuose.

Po laimingos įvykio pabaigos mamos buvo pakviestos į policijos komisariatą tam, kad pasiimtų dukras. DELFI žiniomis šeimomis susidomėjo ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojai.

Rado vietinis jaunuolis

Paaiškėjo, kad mergaitės buvo rastos apleistame pastate, kuriame, pasak vietinių, vyksta jaunimo linksmybės.

DELFI žiniomis, jos miegojo priekaboje, kuri buvo pilna grūdų. Taip pat buvo aptikta ir antklodė, kuria mergaitės buvo apsiklojusios.

Paaugles radęs jaunuolis pasakojo, kad jos bandė pabėgti, nenorėjo būti surastos. Jis mano, kad dėl to jos buvo išsigandusios.

Mįslingai dingo

Birželio 5 d., apie 17.30 val., keturiolikmetė Ž. S. iš namų išėjo palydėti savo drauges, seseris vienuolikmetę E. ir keturiolikmetę S. D. į namus.

Visų mergaičių telefonai buvo išjungti.

Naktį vaikų ieškojo Plungės r. policijos pareigūnai. Trečiadienį prie paieškos prisidėjo ir Klaipėdos apskr. VPK Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė DELFI sakė, kad šiuo metu dėl mergaičių paieškos buvo pakeltas dronas, pasitelkti kinologai su šunimis.

Įvykio vietoje susirinkusios gausios policijos pareigūnų pajėgos ieškojo mergaičių. DELFI žiniomis, dėl mergaičių buvo pakeltas sraigtasparnis.