„Mano vairuotojo vairuojamas mano automobilis tikrai atsitrenkė į kitą automobilį. Jie ten sutvarkė draudimą. Suprantu, kad žalos atlyginimo klausimas jau sutvarkytas“, - DELFI sakė A. Gelūnas.

Paklaustas apie susidūrimo mastą, ministras aiškino, kad įvykis buvo „labai menkas“, tačiau pripažino savo vairuotojo klaidą.

„Labai menkas įvykis, labai lengvai įlenktas kito automobilio sparnas. O mūsų automobiliui beveik nieko. Ten švelniai buvo“, - teigė politikas.

„Tai buvo mūsų kaltė. Mes bandėme įsukinėti į ministerijos tarpuvartę išvažiuodami į priešingą juostą, bet tuo metu išsukinėjo ta mergina iš šalutinės gatvelės, vairuotojas nespėjo sustabdyti ir atsitrenkė“, - pridūrė A. Gelūnas.

DELFI skaitytojo teigimu, avarija įvyko ketvirtadienį apie 17 val., kai priešingos krypties eismo juosta važiavęs juodos spalvos BMW susidūrė su melsvos spalvos „Audi“.

„Iš BMW automobilio iššoko be palto kostiumą dėvintis ministras ir nubėgo į ministeriją, palikdamas vairuotoją aiškintis avarijos aplinkybių“, - pasakojo skaitytojas.

Arūnas Gelūnas

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją