Reikės:
(2 porcijoms)

800 g viščiuko sparnelių
pusės citrinos

Marinatui:

100 ml alyvuogių aliejaus
50 ml raudonojo vyno acto
2 šaukštų grūdėtų garstyčių
4 česnako skiltelių
pagal skonį: druskos, čili miltelių, aitriosios ir saldžiosios paprikos, kam norisi aštriau – kajeno pipirų

1. Sumaišę visus marinato ingredientus sparnelius jame šaltai palaikykite apie pusvalandį.
2. Ištraukę iš marinato sparnelius kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kai jie šiek tiek apkeps, ant viršaus išdėliokite citrinos griežinėlius. Iš viso sparnelius kepkite apie 20 min.
3. Sparnelius galima patiekti su virtomis arba orkaitėje keptomis bulvėmis arba valgyti vienus kaip užkandį.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)