Viskas, ko reikia, tai pasidalinti savo mėgstamiausiu pusryčių receptu, nufilmuoti jį ir atsiųsti mums. Filmuotą medžiagą patogiai atsiųsite įkeldami į mūsų sistemą arba naudodamiesi „WeTransfer“ sistema siųskite adresu maistas@delfi.lt, nepamiršę pavadinime įrašyti „Pusryčių konkursas“.

Apie prizą daugiau sužinoti galite čia.

Šį kartą siūlome pažiūrėti skaitytojos Jurgitos atsiųstu receptu. Mergina rašo, kad mėgstamiausi jos pusryčiai – meksikietiškos buritos.

„Mėgstamiausi mano pusryčiai – buritos, kurias mano draugas gamina, kai nori mane palepinti. Tad nufilmavau visą procesą ir siunčiu jums, nes labai norime laimėti virtuvės kombainą, kadangi tokio dar neturime, o jei laimėsime, vaikinas pasižadėjo mane lepinti dar dažniau ir nustebinti su tokiu padėjėju virtuvėje“, – rašo mums Jurgita.

Tikimės, šis receptas įkvėps ir jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)