Nors abiem komandoms reguliariajame sezone dar lieka sužaisti po vienerias rungtynes, Nenado Čanako auklėtiniai jau prieš tai žinojo, kad nebepajudės iš penktos vietos, o devinta žengianti Gedimino Petrausko kompanija nebeturėjo vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas.

Likus žaisti 22 sek. baudos metimu Gabrielius Maldūnas suteikė minimalų pranašumą šeimininkams, bet šūviu iš toli atsakė „Nevėžio“ vedlys Amitas Ebo. Lemiamo išpuolio „Lietkabelis“ nesugebėjo suregzti ir prarado kamuolį, o po realizuoto Igno Vaitkaus baudos metimo sekęs tikslus Gedimino Oreliko tritaškis su sirena įtakos jau nebeturėjo.

Kėdainių komandoje debiutavo 18-metis gynėjas Nojus Bukauskas, žaidęs beveik 6 minutes ir pelnęs 2 taškus.

„Nevėžis“ panevėžiečius sugebėjo nustebinti antrą kartą per tris šio sezono tarpusavio akistatas LKL.

Paskutiniame ture „Lietkabelis“ ketvirtadienį aplankys „Šiaulius“, „Nevėžis“ – Mažeikių „M Basket“.

„Lietkabelis“: Deividas Sirvydis 18, Gediminas Orelikas 17, Martynas Varnas 15 (6 rez. perd.), Dovis Bičkauskis 11, Vytenis Lipkevičius (8 atk. kam.) ir Džiugas Slavinskas – po 8;

„Nevėžis“: Amitas Ebo 23 (10 rez. perd.), Zane’as Watermanas 16 (8 atk. kam.), Courtney Ramey 13, Seanas McNeilas ir Francisas Okoro – po 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją