Vienu metu transliaciją internetu stebėjo net 15 tūkst. krepšinio mėgėjų – tiek, kiek telpa „Žalgirio“ arenoje. Toks srautas „laužė“ galingus serverius, todėl DELFI atsiprašo žiūrovų, kuriems nepavyko pamatyti rungtynių.

„Atsiprašome visų krepšinio sirgalių už vakarykščius techninius nesklandumus. Šiais metais turime tikslą suteikti DELFI skaitytojams galimybę stebėti daugiau nei tūkstantį tiesioginių transliacijų, o dauguma jų – sporto varžybų. Noriu užtikrinti ir nuraminti visus – tai tik laikini nesklandumai. DELFI, matydama tokį įspūdingą susidomėjimą tiesioginėmis transliacijomis, ir toliau stipriai investuos į jų kokybės užtikrinimą“, – teigė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Žalgirio“ ir „Juventus“ dvikova buvo rodoma tik internetu. Anot LKL komercijos direktoriaus Žygimanto Surinto, transliuoti mačo iš Kauno per televiziją neleido užsitęsę ketvirtfinaliai ir neaiškios pusfinalių starto datos.

„Kartu su DELFI atstovais atsakingai ruošėmės šiai transliacijai, didinome serverių pajėgumus, tačiau susidomėjimas rungtynėmis buvo dar didesnis nei tikėjomės. Labai atsiprašome visų krepšinio sirgalių už šiuos techninius nesklandumus ir dėsime dar didesnes pastangas, kad tai ateityje nepasikartotų. Noriu pabrėžti, jog LKL vadovybei svarbus kiekvienas krepšinio aistruolis, jo nuomonė ir pozicija.

Visą šį sezoną iš visų jėgų stengiamės gerinti LKL rungtynių transliacijų kokybę ir kiekybę. Stengiamės pateikti kuo daugiau vaizdo reportažų, įdomių rubrikų. Nuo šios dienos visas pusfinalių, finalų ir mažojo finalo rungtynes transliuos LRT televizija, todėl dar daugiau krepšinio sirgalių galės stebėti lemiamas lygos kovas“, – sakė Žygimantas Surintas.

Artimiausia LKL pusfinalio transliacija DELFI portale aistruolių laukia šeštadienį, nuo 18.30 val., kuomet Utenoje į kovą dar kartą stos „Žalgiris“ ir „Juventus“.

Per LRT televiziją krepšinio mylėtojai jau ketvirtadienį, nuo 18.30 val., išvys rungtynes Vilniuje, kur ginklus surems vietos „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“.

Primename, kad trečiadienį „Žalgiris“ nepaliko vilčių svečiams, sutriuškino juos 81:53 ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)