Jo asistentais dirbs Dainius Adomaitis ir Arvydas Gronskis – buvę Dirko Bauermanno pagalbininkai. Kai „Lietuvos rytas“ praėjusią savaitę atsisveikino su treneriu iš Vokietijos, per Eurolygos rungtynes Tel Avive su „Maccabi“ ir VTB Vieningos lygos mačą Taline su „Kalev“ ekipa vilniečiams laikinai vadovavo D. Adomaitis.

A. Petrovičius, kuris yra avarijoje žuvusio Kroatijos krepšinio legendos Draženo Petrovičiaus vyresnysis brolis, krepšininko karjeros metu atstovavo buvusios Jugoslavijos rinktinei.

Trenerio karjerą A. Petrovičius pradėjo 1991 m. Zagrebo „Cibona“ klube. Paskui kroatas dirbo Sevilijos „Caja San Fernando“ ir Leidos „Caprabo“ (Ispanija), Vloclaveko „Anwil“ (Lenkija), Fabriano „Carifac“ ir Skafačio „Eurorida“ (Italija), „Zadar“ ir Zagrebo „Cedevita“ (Kroatija) komandose, - informuoja lrytas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)