Gediminas Petrauskas („Šiauliai“ vyr. treneris):

„Manau, procentai rodo, jog abi komandos gerai nepataikė. Tokios rungtynės sukelia mintis, jog tiek viena, tiek kita ekipa nemažai laiko skyrė mačo analizei. Jautėme, kad varžovai mus buvo gerai iššifravę, ypatingai - puolime. Kai tik sugebėdavome susikurti progas metimui, vis tik nepataikydavome.

Nenorime prisiminti, kada paskutinį kartą pralaimėjome. Kaip bebūtų, turėjome gerą Kalėdų laikotarpį. Reikia dar daug pergalių, lyginant su gruodžiu turėjome prastą pralaimėjimų, pergalių santykį. Tiesa, dabar žaisime nemažai rungtynių namuose, gerinsime žaidimą ir bandysime džiuginti žiūrovus“.

Davidas McClure'as („Šiaulių“ komandos puolėjas):

„Vis labiau augame kaip komanda ir pasitikime vieni kitu. Varžovai į aikštelę išėjo pasiruošę. Aikštelėje, manau, išryškėjo, jog mes mėgaujamės žaisdami. Kaip komanda nusprendėme viską pradėti nuo gynybos, tai atsispindi ir per kelias pastarąsias rungtynes“.

Algirdas Brazys (Panevėžio „Lietkabelio“ vyr. treneris):

Gynybai skiriame labai daug dėmesio ir tai pasiteisina. Jaučiame judesį į priekį. „Šiauliai“ yra rezultatyvi komandai, gerai žaidžianti namuose, todėl, manau, kad gynyboje dirbome gerai. Tiesa, puolimas šlubavo. Įmetus 50 taškų, sunku laimėti rungtynes šiuolaikiniame krepšinyje.

Mums trūksta susižaidimo tarp naujų žaidėjų ir komandos senbuvių. Nauji žaidėjai, atėję iš skirtingų krepšinio mokyklų, todėl užtruko adaptacijos procesas. Kitas dalykas – fizinis pasiruošimas. Jeigu lakstome pirmą rungtynių dalį, antrojoje – vaikštome po aikštę.

Komandoje esantys naujokai turi žaisti geriau nei kiti krepšininkai, kadangi jie yra legionieriai. Daugiau tikėjomės ir kroato G. Vrbanco. Ne tam jis buvo paimtas, kad skandintų komandą, o būtent tokia tendencija ir išryškėjo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)