Jums reikės:

1 valgomojo šaukšto cukraus
1 arbatinio šaukštelio smulkinto imbiero
2 valgomųjų šaukštų kukurūzų krakmolo
2 valgomųjų šaukštų medaus
1 morkos
1 paprikos
300 g vištienos filė
1 stiklinės apelsinų sulčių
4 valgomųjų šaukštų sojos padažo
Pusės stiklinės anakardžių
3 valgomųjų šaukštų aliejaus

Kaip paruošti:

Vištieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į indą, užberkite 1 šaukštą cukraus ir užpilkite 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišykite ir palikite 15 min.

Padažui į dubenėlį supilkite apelsinų sultis, 2 šaukštus sojos padažo, įdėkite 2 šaukštus medaus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir viską gerai išmaišykite.

Imbierą smulkiai sukapokite, paprikas supjaustykite ilgais šiaudeliais, morkas – riekelėmis.

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir kaitinkite ant didelės ugnies. Kai aliejus įkais, suberkite imbierą ir maišydami kepiname apie 10 sek.
Sudėkite vištienos gabalėlius ir maišydami kepkite, kol vištiena pabals. Į keptuvę sudedame morkas, papriką ir anakardžius.

Maišydami kepinkite apie 5 min., vėliau į keptuvę pilkite paruoštą padažą. Maišydami troškinkite dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.