Kviečiu atsiraitoti rankoves ir pamaloninti savo skrandžius, o gal net ir pamaloninti savo mylimuosius, pusryčius atnešant į lovą!

Reikės:

2 sunokusių bananų;
2 kiaušinių;
200 g liesos varškės;
8 šaukštų avižinių miltų (aš tiesiog avižinius dribsnius susmulkinau smulkintuvu arba naudokite greito paruošimo avižinius dribsnius).

Eiga:

Sumalame avižinius dribsnius iki miltinės masės (jei neturite tam skirto prietaiso, naudokite greito paruošimo smulkius avižinius dribsnius). Sutriname bananus, įmušame kiaušinius, sudedame varškę ir maišome/plakame, kol masė taps vientisa. Po truputį dedame miltų ir viską gerai išmaišome.

Jei naudojate nesmulkintas avižas palikite tešlą pastovėti 15-20 minučių. Blynų tešla turi gautis grietinės tirštumo. Kepame įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies, skanaus!

Iš pateiktų produktų kiekio pagaminau 13 vidutinio dydžio blynų, suvalgiau 6 ir man jų buvo per akis, tiesą sakant net per daug, bet kaip gi kitaip, juk taip skanu!