Reikės:

1 kg morkų
4 šaukštų sauso balto vyno
100 g česnakų
žiupsnelio maltų aitriųjų paprikų
2,5 šaukšto cukraus
100 g saulėgrąžų aliejaus
2 šaukštelio maltų kalendrų grūdelių
druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Česnaką nulupkite, išspauskite ir sudėkite į sutarkuotas morkas.

Dubenėlyje sumaišykite vyną, aitriąsias raudonąsias paprikas, maltą kalendrą, cukrų, druską ir gerai išmaišę supilkite ant morkų.

Jeigu neturite vyno, galite naudoti šviežiai spaustas citrinos suktis, atskiestas su vandeniu.

Paruoštas morkų salotas palaikykite bent parą šaldytuve, kad pasimarinuotų ir įgautų tikrąjį skonį.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)