Tikrai toks vienas žmogeliukas yra ir sporto ir laisvalaikio klube šeimai GOODLIFE. Tai energingoji grupinių užsiėmimų trenerė Justina Paliulionytė. Kiekvieną darbo dieną būtent ji pradeda treniruočių maratoną. I-IV 7:30 val. ji jau žvali ir trykštanti energijos pasitinka visus treniruotėje ir pabudina net didžiausią miegalių.

Kalbiname Justiną, norėdami sužinoti sėkmingų „vyturių“ įpročius ir kaipgi tinkamai reikėtų pradėti dieną, kad energijos nepritrūktų iki vakaro?

- Papasakok apie savo ryto ritualus, kurie padeda greičiau pabusti.

- Savo rytą pradedu ganėtinai anksti – 5 val. ryto. Žinoma, pradžioje buvo sunku anksti keltis, tačiau praėjus 2 mėnesiams nebėra taip sunku ir lengvai atsikeliu.

Kiekvieną rytą pradedu stikline šilto vandens su citrina, o 1 valandą prieš treniruotę valgau pusryčius: pusė greipfruto ir dubuo avižinės košės, kurią pagardinu vienu gabalėliu šokolado, kad nuotaiką pakilesnė būtų.

Iš namų išeinu su gera nuotaika ir klausydama energingos muzikos, tai man padeda iki darbo atvažiuoti žvaliai ir linksmai. Kad rytais atsikelčiau žvali, pailsėjus ir energinga, stengiuosi miegoti eiti apie 22-23 val.

- Ar turi išskirtinių įpročių vakarais?

- Kad miegas būtų ramus ir kokybiškas, prieš einant miegoti išgeriu puodelį melisų arbatos, kuri ramina ir atpalaiduoja po ilgų dienos darbų. Prieš užmiegant visada pergalvoju savo dieną, kas įvyko, ir pan. Galvoju apie teigiamus dalykus, norus, siekius, tai man padeda su šypsena užmigti, ir su šypsena atsikelti, nes žinau kad laukia dar viena nauja puiki diena.

- Rytais vedi skirtingas treniruotes, papasakok apie kiekvieną.

- BODY SCULPT – tai intensyvi riebalų deginimo treniruotė. Treniruotės metu pagrinde mankštinami liemens raumenys, jie intensyviai dirba visos treniruotės metu. Taip pat didelis dėmesys skiriamas viršutinių ir apatinių kūno dalių raumenims. Ši treniruotė trunka 50 minučių.

ANTICELIULITINĖ+PRESS – tai širdies kraujagyslių sistemos lavinimo bei riebalų deginimo treniruotė. Jos metu atliekami sėdmenų, pilvo preso, kojų raumenų stiprinimo ir stangrinimo pratimai. Treniruotės nauda: pagerėja kraujotaka ir medžiagų apykaita probleminėse kūno vietose. Tokiu būdu kovojama su celiulitu. Ši treniruotė trunka 50 minučių.

FUNCTIONAL PRESS - tai jėgos ir ištvermės treniruotė. Pratimai orientuoti į jėgos pratimus, kuriais ne tik sustiprinsite raumens susitraukimo jėgą, bet ir išnaudosite pasipriešinimui savo kūno svorį. Taip pat didelė dalis pratimų yra skirti pilvo raumenims. Pratimai atliekami rato sistema: trys ratai – po tris pratimus. Treniruočių metu formuojamas sportiškas kūnas, ištvermė. Treniruotė skirta vidutinio ir gero fizinio pasirengimo lankytojams. Ši treniruotė trunka 40-45 minutes.

Po treniruočių jaučiuosi kaip naujai gimus, energijos būna tiek kad rodos, dar galėčiau porą treniruočių pravesti. Iš patirties galiu pasakyti, kad prie rytinio ritmo reikia šiek tiek laiko priprasti. Dabar aš labai gerai jaučiuosi, kai rytą pradedu su sportu, tada visa diena būna produktyvi ir energinga. 

Jau rytoj pradėkite keisti savo įpročius. Pasinaudokite naudingais Justinos patarimai, pamėginkite juos integruoti į savo rytinius ritualus ir pamatysite, kaip pasikeis jūsų darbingumas, nuotaika ir asmeninis gyvenimas.