113
Kitas

Avinas

Šią liepos savaitę gali išaiškėti netikėtos situacijos ir atsirasti naujos galimybės. Kartais reikia laiko viskam sustoti į savo vietas, kaip ir žmonėms suvokti, kas juos jungia ir vienija. Ir tada ateina supratimas, kad esame ne atskira sala, o Visumos dalis, ir tai, kas vyksta pasaulyje, paliečia mus kiekvieną.


Savaitė prasidės kiek nelengva liepos 4-ta – aštresnio astrologinio fono – 29-tąja Mėnulio – diena. Ją galime pavadinti pareigų diena, kai galite patirti savo ankstesnių veiksmų pasekmes, būti apriboti anksčiau prisiimtais įsipareigojimais ir pažadais. Tad savaitės pradžia – tai laikas, kai turėsite, kaip laivas, nenukrypstant plaukti tiksliai nubrėžtu kursu – rūpestingai atlikti savo pareigas.

Liepos 5-tą prasidėjusią Mėnulio jaunaties dieną, galite būti kiek jautresni nei įprastai, tad pasaugokite vieni kitus, būdami švelnūs ir dėmesingi vieni kitiems.

Liepos 6 d. – Lietuvai brangi Karaliaus Mindaugo karūnavimo šventė – džiugaus astrologinio fono. Puiki bendravimui, draugystei ir meilei, įdomiems susitikimams ir renginiams.

Svarbiems darbams ir ryžtingiems sprendimams palankios liepos 8 ir 9 dienos. Jos tinkamos ir kolektyviniams renginiams, sužadėtuvėms, vestuvėms ir kelionėms.

Sekmadienį skirkite daugiau laiko poilsiui. Ši diena palanki pažintims ir draugystei. Tai diena, kai gali vykti neplanuoti įvykiai, todėl būkite atsargesni, labiau pasikliaukite intuicija, būkite laiko tekmėje.

Puikios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas