Neptūno ir Chirono tranzitai jūsų žvaigždynu leis lengviau atskleisti savo kūrybines galias, realizuoti naujas idėjas. Nusileidusio Mazgo tranzitas jūsų žvaigždynu laikas nuo laiko gali daryti įtaką panašių situacijų pakartojimui, kai gali tekti grįžti prie ankstesnių uždavinių sprendimo. Gali atsirasti seniau buvę draugai, bendradarbiai, su kuriais vėl atsirastų bendrų reikalų.

Sausį bus aktualūs karjeros, naujų darbų klausimai. Sausio antros savaitės pabaigoje, vasario pirmomis savaitėmis kai kurie užmegs naują draugystę, dar kitiems seksis turimus santykius auginti, puoselėti, kartu patirti daug puikių meilės akimirkų.

Vasarį – permainingas laikas, kai kurie leisis į kelionę, dar kiti norės keisti gyvenamąją vietą.

Kovo pradžia sudėtingesnė ir dėl Saulės ir Mėnulio užtemimų, ir dėl Mėnulio tranzito kovo pradžioje jūsų ženklu. Tais laikotarpiais galite būti jautresniais, sutikę kliūtis kelyje linkę greičiau nusiminti ir dvejoti. Svarbu neabejoti ir ryžtingai eiti į priekį, Baltojo Mėnulio kelionė jūsų žvaigždynu padės atkakliems pasiekti pergalę.

Nuo kovo 6 d. iki kovo 21 d. jūsų žvaigždynu keliaus Merkurijus. Tai – puikus laikas dalykiniams susitikimams, sandėriams, bendravimui. O nuo kovo 13 d. iki balandžio 5 d. jūsų žvaigždynu keliaus Venera. Tai – tinkamas metas įsigyti nekilnojamą turtą, ieškotis naujos pagrindinės arba papildomos, didesnius finansus teikiančios veiklos.

Balandį galite labai daug nuveikti savirealizacijos srityje, imdamiesi ryžtingų žingsnių įgyvendinant savo svajonę.

Balandžio pirmos savaitės pabaigoje, gegužės pradžioje bei pabaigoje ir birželio paskutinę savaitę dėl Mėnulio kelionės jūsų ženklu galimi nuotaikų svyravimai ir jūs galite būti linkę labiau nerimauti dėl to kas vyksta, emociškai jautriau reaguoti. Šiuo laiku labai svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą.

Gegužę kai kurie intensyviai spręsite mokslo problemas.

Birželis – sudėtingesnis aštresnėmis situacijomis. Tuo laikotarpiu remkitės artimųjų žmonių palaikymu, savo šeima.

Liepa jums tiktų atostogoms, kelionėms.

Rugpjūtis puikus namų jaukumo kūrimui, statybų, remonto darbams. Beje, kai kurie šį mėnesį sukurs savo šeimą ir rūpinsis naujakuryste.

Rugsėjo pirmos dienos ir trečioji savaitė dėl dalinių Saulės ir Mėnulio užtemimų mažiau palankios. Svarbiems darbams, jiems labiau tiktų rugsėjo trečioji dekada.

Spalis šiek tiek sudėtingesnis dėl Saulės kelionės opoziciniu Svarstyklių žvaigždynu. Šį mėnesį gali kilti išorinių ir vidinių prieštaravimų, bet svarbu nestoti pusiaukelėje. Atsirinkite svarbiausius tikslus ir būkite atkaklūs. Lapkritį rasite naujų sprendimų.

Gruodis tinkamas naujų darbų paieškai, persikraustymui į naują gyvenamą vietą.

Gruodžio 13-14 dienomis, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis, – puikus laikas reikšti savo jausmus, rodyti dėmesį ir meilę mylimam žmogui.

Nuo gruodžio 20 d. jūsų žvaigždynu pradės kelionę Marsas. Tai – ypatingas laikas, kai galite labai daug nuveikti. Imkitės svarbiausių darbų ir projektų, užsiimkite kūryba, įgyvendinkite savo svajones! Jūsų nuoširdus rūpinimasis kitais, pagalba šalia esantiems ir gebėjimas įsigilinti į savo ir kitų situaciją padės šiais metais jums priimti teisingus sprendimus!

Gerų jums švenčių ir puikių jums metų!