Jos teigimu, šiuo metu „Šnipiškių ūkyje“ vyksta galimai neteisėti veiksmai: atleidžiami darbuotojai jiems išmokant dideles kompensacijas. Pasak tarybos narės, vienos darbuotojos, dirbusios vienerius metus, išeitinė pašalpa siekė 23 tūkst. litų, o kita esą gavo 43 tūkst. litų ir po kelių dienų vėl buvo priimta į darbą.

„Darbo santykiai įtempti, slogūs, psichologinė darbo atmosfera nepakenčiama – tikrinimai, gąsdinimai“, - skundėsi G.K. Meilūnienė.

DELFI primena, kad tarybos narė G.K. Meilūnienė pernai gruodį iš valdančiosios TT frakcijos perbėgo į opozicinę LiCS. Netrukus ji buvo atleista iš pareigų „Šnipiškių ūkyje“.

Tuo metu „Šnipiškių ūkio“ vadovą V. Tamulionį miesto valdžia paliko ir toliau laikinai vadovauti savivaldybės įmonei, tačiau pažadėjo „atimti“ iš jo Kalvarijų turgų – atskirti turgavietę nuo daugiabučius namus administruojančios įmonės.

DELFI žiniomis, opozicija į „Šnipiškių ūkio“ direktoriaus pareigas siūlo skirti buvusio šios įmonės direktoriaus Vaclovo Januškevičiaus pavaduotoją, buvusį advokatų bendrijos „Kelpšas, Stančikas ir partneriai“ teisininką Audrių Barauską.