Pasak A. Siaurusevičiaus, A. Lėka iš darbo išeina savo noru. Jis teigė jau numatęs kandidatą į A. Lėkos vietą, tačiau sakė kol kas negalįs jo įvardinti. LRT vadovas užtikrino, kad Naujienų tarnybos vadovo kėdė ilgai tuščia nebus.

A. Lėka DELFI aiškino, kad norint naujų LRT vadovų komandai įgyvendinti savo programą, reikalinga nauja Naujienų tarnybos komanda. Pasak jos, apie tai pradėta kalbėti iškart, kai LTV vadovu tapo Rimvydas Paleckis.

A. Lėka tikino, kad sprendimas priimtas susitarus abiem pusėms, be pykčių. Anot jos, Naujienų tarnyba kaip dirbo, taip dirbs ir toliau. Be A. Lėkos, iš LTV šiuo metu daugiau niekas nesitraukia.

A. Lėka sakė mananti ir toliau dirbsianti žurnalistinį darbą.

Žurnalistė LTV Naujienų tarnybai vadovavo nuo praėjusių metų kovo.

DELFI primena, kad A. Lėkos darbas jau seniai netenkino LRT tarybos narių. Jų nuomone, pradėjus vadovauti A. Lėkai, žinių tarnybos darbas ne tik nepagerėjo, bet dar ir blogėjo. Dėl to A. Lėka turėjo aiškintis tarybos nariams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją