Šiame ramenų restorane įrengtos 46 privačios kabinos. Visos jos sujungtos su restorano virtuve, iš kur pro specialų langelį maistas pasiekia užsakovą. Užsisakyti maisto ar gėrimų klientai taip pat gali nepratarę nė žodžio – tiesiog užrašę savo pageidavimą ant popieriaus lapelio.

„Ichiran“ – šeimai priklausantis restoranų tinklas, įkurtas Manabu Yoshitomi. Šiuo metu jam priklauso 77 restoranai, dauguma jų įsikūrę Japonijoje, tačiau yra keli ir už jos ribų – Niujorke, Honkonge ir Taivane. Kitais metais Niujorke bus atidarytas antras restoranas.

„Times“ aikštėje įsikursiančiame ramenų bare svečių lauks daugiau nei šimtas tokių privačių kabinų „Ichiran“ restoranų tinklui priklauso tiek tradiciniai restoranai, tiek skirti individualistams, tačiau juos vienija vienas esminis dalykas – maisto kritikų išliaupsinti „Tonkotsu“ ramenai su kiaulienos sultiniu ir šviežutėliais makaronais. Klientai pagal norą gali rinktis sultinio sūrumą bei tirštumą ir ingredientus. Šio patiekalo kaina – beveik 19 dolerių. Ir jokių arbatpinigių.