„Stengiuosi įkvėpti žmones, kad gali bet kas pasiekti rezultatų“,– apie projektą „Motyvuoti atletai“ sako žinomas vyras. Šiuos žodžius jis pagrindžia savo gyvenimo istorija: „Aš pats nebuvau tas žmogus, kuris pradėjo vaikystėje sportuoti, lankė būrelius, buvo sportiškas – tai yra visiškai man nepažįstama jaunystė“. Laidos pašnekovas prisimena, kad sieti savo gyvenimą su sportu, propaguoti sveiką gyvenimo būdą pradėjo gana vėlai – būdamas apie 25-27 metų amžiaus.

Lebedenko-Swan įkvėpė aplinkinius puikiai sudėliota kasdiene rutina ir sėkmingu laiko planavimu.
„Sportuoti pradėjau labai vėlai: 25-27 metų ir jau dirbdamas pilnavertį darbą, nuo ryto iki vakaro. Vienintelis būdas man buvo pradėti sportuoti – keltis šeštą ryto ir eiti į salę nuo pusės septynių.“ – apie sudėtingą pradžią pasakoja atletas. Visgi tai nesutrukdė vyrui toliau rinktis sveiką gyvenseną, sportuoti ir pasiekti norimų rezultatų.

Vėliau, įkvėpti žinomo vyro, žmonės ėmė klausti, kaip jam pavyksta sėkmingai susiplanuoti laiką, rasti laiko gaminti maistą, sportuoti. Patarimus dalinęs žmonėms A. Lebedenko-Swan nusprendė, kad visu tuo galima sėkmingai dalintis internete.

„Turbūt tiesiog geru laiku pradėjau, prieš 8 metus. Tik Instagram pradėjo didėti, Facebook ir aš stratavau“,– apie projekto sėkmę atvirauja laidos pašnekovas.