Surenkite draugams ar artimiesiems vakarėlį ir pavaišinkite takais su krevetėmis. Lengvas ir gaivus užkandis yra tai, ko norisi kaitrią dieną.

Cukinijų dešrainis bus turbūt pats sveikiausias jūsų kada nors ragautas dešrainis. Tinkamas ir netoleruojantiems glitimo, mat miltų čia išvis nėra. Gaivu, gardu ir sveika – toks yra šis cukinijų dešrainis.

Ar gali būti vasariškesnis patiekalas nei kepta lašiša su daržovėmis. Lengvas, nekaloringas – tokiu patiekalu galima mėgautis ir vakare. Valgykite keptą lašišą vos iškeptą.

Koks vasaros sezonas be grilintų bulvyčių su naminiu garstyčių majonezu. Paulius ir Pavels dalijasi patarimu, kaip išgauti vaiskiai oranžinę bulvyčių spalvą. Bulvytes su naminiu garstyčių majonezu valgykite, kol karštos, tačiau jos gardžios ir atvėsusios.

Vištienos šašlykas pravers kiekvienam, kas mėgsta grilio patiekalus. Minkšta greitai iškepanti mėsytė su gardžiomis šviežiomis daržovėmis. Bus taip gardu, kad vištienos šašlyką gaminsite dar ne kartą..

Vištienos kepsneliai su salotomis – patiekalas, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Ir paruošiamas labai greitai – vos per 15 minučių. Vištienos kepsneliai su salotomis gardūs ir kiek pastovėję.

Patikėkite, toks užkandžių padėklas yra tikra vakarėlio svajonė. Užkandžiai tokie įvairūs, kad patenkinti liks įvairaus skonio mėgėjai. Jei svečių susirinko itin daug, paruoškite kelias tokias užkandžių lenteles.

Jei esate išalkę, jei vakarėlis, žada, bus ilgas, gaminkite pitą su kiaulienos šašlyku. Kiekvienam svečiui toks patiektas patiekalas bus tikra skonių harmonija ir pasitenkinimas. Neškite į stalą pitą su kiaulienos šašlyku, kol dar šilta.

Išskirtinio skonio šis burgeris su šamo filė gabaliukais. Virtuvės šefai demonstruoja, kaip pasigaminti tokį užkandį, kuris taps tikra vakarėlio pažiba. Valgykite burgerį su šamo filė, kol karštas.