Šie užkandžių iešmeliai nustebins daugelį, nes tikrai nedažnai matomi ant vakarėlių ar iškylų stalo. Produktų jiems pagaminti reikia nedaug, o ir paruošti juos itin paprasta. Užkandžių iešmelius pateikite vos iškeptus.
Lengvai ir skaniai
447 straipsnių
Kruasanus su braškėmis ir ledais drąsiai galime nominuoti vasariškiausio deserto rinkimuose. Sviestinis kruasanas, uogos ir ledų gaiva kuria nepakartojamą skonį. Kruasanus su braškėmis ir ledais patiekite iškart.
Filo tešlos užkandis su fetos sūriu ir patraukliai atrodo, ir yra labai gardus. Traški tešla, minkštas sūris su kanapių sėklų branduoliais kuria ypatingą skonį. Filo tešlos užkandis su fetos sūriu papuoš ir šventinį stalą.
Apvalūs kruasanai su šokoladu – išskirtinis desertas. O paruošiamas vos iš trijų produktų. Patiekite apvalius kruasanus su šokoladu ir mėgaukitės išskirtinio malonumo akimirka.
Kruasanų pyragas itin skanus šiltas ir su plakta grietinėle. Todėl pyragą valgykite ilgai nieko nelaukdami. Beje, kruasanų pyragą labai patogu valgyti, nes jo net nereikia pjaustyti.
Voveraičių picos neatsisakys net tie, kuriems paprastai pica nėra pirmo pasirinkimo patiekalas. Tačiau su voveraitėmis ji – ypatinga. Voveraičių picą pjaukite ir ragaukite, kol karšta.
Spurgų torto idėja patiks mėgstantiems paprastumą, greitį ir naujoves. Tai puikus sprendimas švenčiantiems gimtadienį kelionėje, iškyloje ar gamtoje. Spurgų torto neabejotinai užteks visiems.
Picos kamuoliukai patiks tiems, kas ieško naujų idėjų užkandžių stalui. Jei tik turite šaldytos picos tešlos, procesas bus itin paprastas ir greitas. Garantuojame – picos kamuoliukai tikrai susilauks valgytojų dėmesio.
Kai prireikia minkšto ir puraus sviesto, o jis kietas, nes ką tik ištrauktas iš šaldytuvo, pasinaudokite net dviem virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimais. Ir bėdų dėl kieto sviesto – kaip nebūta.
Prancūziškas batonas su mini mocarelos gabaliukais gali tapti stebėtinai puikiu užkandžiu. Itin paprasta pagaminti, tad šis receptas gelbės ir tada, kai visai neturite laiko. Prancūziškas batonas su mini mocarelos gabaliukais skanus tiek karštas, tiek atvėsęs.
Sprandinės šašlykas su salotomis ir sūriu – toks puikus derinys, kad kartosite ne kartą. Kol šašlykas keps, paruošite salotas, tad procesas neužtruks. Sprandinės šašlyku mėgaukitės su visa kompanija.
Iš meksikiečių virtuvės atkeliavę nachos netruko sulaukti pripažinimo. Dabar tai – vienas populiariausių užkandžių, kuris mėgiamas tiek vakarėlių, tiek šeimos laisvalaikio metu. Nachos valgykite, kol karšta.
Vištienos gabaliukai tešloje rizikuoja tapti tikru šios vasaros hitu. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti itin gardų patiekalą. Vištienos gabaliukai tešloje skanūs tiek karšti, tiek atvėsę.
Lietuviai itin mėgsta bulvinius patiekalus, tad tikrai neliks abejingi bulvių virtinukams su dešrelėmis. Šį patiekalą gaminkite ir vaikams – valgys net pasimėgaudami. Bulvių virtinukus su dešrelėmis patiekite, kol karšti.
Vakarėliams ilgai ruoštis nesinori, tad užkandžių iešmeliai pasiteisina visada. Tereikia kelių produktų ir per kelias minutes paruošite gardžiausių užkandžių. Šįkart išbandykite užkandžių iešmelius su sūriu, saliamu ir alyvuogėmis su krevetėmis.
Apkepėlė su čiorizu skani tiek karšta, tiek atvėsusi. Pagaminama itin paprastai ir greitai. Apkepėlę su čiorizu noriai valgys tie, kas mėgsta pikantišką skonį.
Ryžių popieriaus užkandis su vištiena ir daržovėmis tiks net tiems, kurie itin rūpinasi savo kūno formomis. Be to, šis patiekalas tiks net karščiausią dieną. Ryžių popieriaus užkandį su vištiena ir daržovėmis dėkite į pietų dėžutę, neškitės į pikniką.
Brusketas su vytintu kumpiu mėgsta visi, o pagaminsite jas net greičiau nei per 10 minučių. Traškios brusketos su gaivia feta ir išraiškingo skonio kumpiu nepalieka abejingų. Brusketos su vytintu kumpiu – tikra užkandžių stalo pažiba!
Bulvytės su pagardais – puikus vasariškas patiekalas. Tiek namuose, tiek iškyloje bulvytes ir gaivias daržovių salotas pagaminsite greitai ir lengvai. Bulvytes su pagardais patiekite iškart, kai paruošite.
Granatai ne veltui kai kuriose šalyse vadinami stebuklingaisiais vaisiais – jie pasižymi didžiule antioksidantų, vitaminų C ir K gausa, yra puikus folio rūgšties, kalio, vario ir net geležies šaltinis. Į kasdienę mitybą įtraukus granatus mažėja tikimybė susirgti širdies ligomis, gerėja kraujo spaudi...