Šis Delfi straipsnis – ketvirtoji straipsnių ciklo su personalo valdymo vadovais dalis.

– Kad personalo atrankos pokalbis įvyktų, pirmiausia reikia suinteresuoto kandidato. Šiandien nemažai darbdavių sako, kad tam, jog atkreiptų kandidatų dėmesį, nebeužtenka įkelti darbo skelbimo ir laukti skambučio. Sakykite, kaip „Sanitex“ bando pritraukti potencialius darbuotojus?

– Atrankos iš tiesų pasikeitė. Šiuo metu atrankos procesas yra daug dinamiškesnis, paieškos arsenalas smarkiai prasiplėtė.

„Sanitex“ grupėje mes naudojame personalo valdymo sistemą, kuri į vieną apjungia visus kanalus, kuriais komunikuojame apie laisvas darbo vietas, leidžia su kandidatais komunikuoti internetu, juos vertinti su visais atrankos dalyviais. Kandidatai, dažnai susidomėję ir užsiprenumeravę mūsų darbo pasiūlymus, atsakymo sulaukia labai greitai, o kartais, įvertinę kandidatų kompetencijas, mes pasiūlome visai kitą poziciją, kurioje, tikime, žmogus taptų sėkmingesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją