Bendrovė per biržą pranešė, kad iš viso sausio–liepos mėn. fiksuojama 120,7 mln. pajamų – beveik 9 proc. daugiau nei 2022 m. tuo pačiu metu. Aptarnauta 154 tūkst. klientų, o pernai per šį laikotarpį jų skaičiuota apie 158 tūkst.

„Liepą fiksavome 200 000-ąjį šių metu klientą, jei vertiname visas parduotas keliones – jau įgyvendintas ir dar laukiančias. Grupės mastu dar tik prasidėjus trečiajam ketvirčiui, jau esame pardavę apie 75 proc. visos metų programos. Stebime toliau augančius žiemos išankstinius pardavimus, kurie 2 kartus geresni nei buvo pernai tuo pačiu metu. Tam įtakos turi ir apie 3 kartus išaugę tolimųjų kelionių pardavimai“, – sakė „Novaturo“ grupės vadovas Vitalijus Rakovskis.

Bendrovė anonsavo, kad rugsėjį bus pristatyta pilna 2024 m. vasaros programa ir naujos kryptys.

Dėl liepos pabaigoje Rode fiksuotų gaisrų ir saugumo situacijos bendrovė peržiūrėjo skrydžių į ir iš salos grafiką, dalį skrydžių rugpjūtį perkėlė, kai kur kelionių programą optimizavo ir nukreipė dėmesį į kitas kryptis.

Operatyviai reaguojant į situaciją, klientams suteikta galimybė pasirinkti jiems tinkamą variantą – tęsti kelionę į saugius Rodo kurortus, pasirinkti naujas kelionių kryptis ar kitas alternatyvas. Pirmosiomis savaitėmis didesnė dalis klientų savo kelionių planus keitė ir rinkosi alternatyvias kelionių kryptis, tokias kaip Turkija, Bulgarija, Kreta, o bendrovė atitinkamai pasiūlė skrydžius ir apgyvendinimo vietas jose. Situacijai Rode stabilizavusis, matomas vėl sugrįžęs susidomėjimas šia kryptimi.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją