Modelis Rachel Hobbs, darbe naudojanti slapyvardį Lacey Lorenzo, kartu su šeima ir draugais Jungtinės Karalystės Bromlio miesto restorane šventė savo 21-ąjį gimtadienį.

Mergina tvirtina, kad gražuolę iš televizoriaus, kur ji filmuojasi laidoje suaugusiems, atpažinusi pardavėja, nepatekinta klientės skundu dėl nešvarių indų, įžūliai užriko: „Aš bent jau per televiziją nerodau savo papų“.

76 metų jubiliatės močiutė neturėjo žalio supratimo, kaip duoną užsidirba jos anūkė, todėl šis nesusipratimas jai tapo itin nemalonia patirtimi.

„Buvo labai nemalonu. Taip elgtis su klientais labai neprofesionalu. Tiesiog toks mano darbas“, – žurnalistams skundėsi viešai pažemintas modelis.

Jubiliatė tiesiog įsiuto, todėl restorano personalas paskambino policijai, tačiau vėliau policijos pareigūnai patvirtino, kad jokių veiksmų per gruodžio 8 dieną įvykusį incidentą jie nesiėmė.

„Toby Carvery“ atstovas spaudai teigia: „Atsiprašome Rachel ir jos šeimos dėl netaktiško mūsų komandos narės komentaro. Išnagrinėjome skundą ir šiuo metu svarstome, kaip elgtis su nederamai pasielgusia darbuotoja. Mūsų vadybininkas iš karto atsiprašė šeimos, restoranas, norėdamas parodyti gerą valią, sumokėjo už jų vakarienę“.

Londono policijos atstovai teigia gruodžio 8 dieną 22.30 val. gavę iškvietimą į minėtą restoraną, tačiau ten jokių veiksmų nesiėmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)