Yra susijusi su Putinu ir Rusija

Sekmadienį antrame Prancūzijos rinkimų ture rinkėjai balsuodami spręs, kas toliau vadovaus vienai didžiausių Europos ekonomikų. Keičiantis požiūriui Prancūzijoje tam tikrais ekonominiais ir energetiniais klausimais, pokyčiai gali būti matomi ir visoje Europoje, tikina ekonomistas. 

Antrame ture susitinkant Emanueliui Macronui ir Marine Le Pen kol kas tik spėliojama, kas taps naujuoju šalies vadovu, tačiau vis daug kalbų ir nerimo įžiebia ir pačios kraštutinių dešiniųjų kandidatės pasisakymai.

Kaip skelbė portalas politico.eu, M. Le Pen buvo ilgametė Rusijos prezidento Vladimiro Putino gerbėja ir partija yra gavusi paskolą iš Rusijos banko, kuri, kaip skaičiuojama, siekė 11 mln. Eur. Taip pat buvo teigiama, kad ši politikė jau seniai kalbėjo apie glaudesnius Prancūzijos bei Europos santykius su Rusija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)