Saldėsis, pavadintas "To'ak", o išvertus iš senovinių Ekvadoro dialektų tai reiškia "žemė" ir "medis", valgomas specialiomis medinėmis žnyplelėmis. Šokolado kūrėjai tvirtina, kad taip galima pajusti subtilųjį "To'ak" aromatą.

Vienas iš šokolado bendrovės gamintojos steigėjų Jerry'is Tothas pasakojo, kad jo bendradarbiai šį ypatingąjį šokoladą kuria lygiai taip pat rūpestingai kaip ir elitinio vyno ar viskio gamintojai.

Antrasis bendrovės savininkas Carlas Schweizeris pasakojo, kad žaliavą šokolado gamybai tiekia 14 smulkiųjų ūkininkų. "Tai brangiausias grynasis juodasis šokoladas pasaulyje, išskyrus tas plyteles, kurios dekoruojamos auksu ar briliantais siekiant padidinti jų kainą", - patikslino C. Schweizeris.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)