M. Kaseliausko antroji pusė Karolina Kažukauskaitė deklaravo turinti turto už 380,4 tūkst. Lt, piniginių lėšų – beveik 55 tūkst. Lt, skolų – 122 tūkst. Lt.

Per metus (palyginus su 2011 m. deklaracija) VMI vadovo piniginės lėšos sumažėjo apie 600 Lt, skolos sumažėjo apie 6,5 tūkst. Lt.

VMI viršininko pavaduotojas Artūras Klerauskas savo turtą įvertino 145,8 tūkst. Lt. Piniginių lėšų jis prisipažino turintis 17,2 tūkst. Lt, skolų – už 9,05 tūkst. Lt. Tuo metu jo sutuoktinė Daiva Klerauskienė deklaravo neturinti nei turto, nei piniginių lėšų, nei paskolų.

Prieš dvejus su pusę metų VMI viršininko pavaduotoja tapusi Vilma Vildžiūnaitė deklaruoja turinti turto už 320 tūkst. Lt, piniginių lėšų už 34,9 tūkst. Lt ir skolų už 50 tūkst. Lt. Per metus (palyginus su 2011 m. deklaracija) VMI viršininko pavaduotojos piniginės lėšos išaugo 10 tūkst. Lt.

V. Vildžiūnaitės sutuoktinis Vitalijus Auglys deklaruoja turintis turto už 326,9 tūkst. Lt, piniginių lėšų – 13,6 tūkst. Lt, paskolų – 42,8 tūkst. Lt.

VMI viršininko pavaduotojas Vytautas Vitkevičius deklaravo turto už 425 tūkst. Lt ir 139,6 tūkst. Lt piniginių lėšų, tačiau kartu jis turi ir 322,6 tūkst. Lt paskolų. Žmona Reda Vitkevičienė deklaravo turinti 383 tūkst. Lt turto ir jokių piniginių lėtų.

Palyginus su 2011 m. V. Vitkevičiaus turtas sumažėjo beveik 66 tūkst. Lt. Šeima per metus savo paskolas susimažino beveik 16 tūkst. Lt.

Kur kas geresne finansine padėtimi gali pasigirti VMI viršininko pavaduotojas Dainoras Bradauskas. Seimo nario Broniaus Bradausko sūnus su žmona yra milijonieriai. D. Bradausko ir jo sutuoktinės Airės Bradauskienės privalomas registruoti turtas įvertintas 1,05 mln. Lt. Dar 136,57 tūkst. Lt sutuoktiniai turi piniginėmis lėšomis. Priešingai nei M. Kaseliauskas, D. Bradauskas išsiverčia be paskolų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)