Tesonet“ grupės įmonė „CyberCare“ plečiasi dideliu tempu, nuolat vykdoma plėtros krypčių paieška. Vilnius tampa vis labiau konkurencinga vieta, todėl vis ieškoma vietų, kur galima efektyviai įdarbinti žmones.

Ukraina pasirinkta neatsitiktinai – ten daug jaunų išsilavinusių žmonių, yra sutelktos reikalingos kompetencijos. Be abejo, svarbu padėti mūsų draugams, kurie kaunasi ir už mūsų laisvę“, – apie plėtrą Ukrainoje kalbėjo Dainius Vanagas, UAB „CyberCare“ direktorius.

Pasak D.Vanago, pirmoji komanda taps savotiškais „CyberCare“ ambasadoriais Ukrainoje. O žmonių įdarbinimas karo zonoje prisideda prie Ukrainos ekonomikos.

Norint išlaikyti įmonės iškeltus tikslus, kandidatams nėra daromos išimtys: išlieka reikalavimai laisvai kalbėti angliškai, suprasti technologinių žinių pagrindus ir užtikrinti sklandų santykį tarp produkto ir kliento internetiniu būdu.

„Visi be išimties „CyberCare“ darbuotojai dalyvauja dviejų savaičių naujokų mokymuose, kurie vyksta ir gyvai, ir nuotoliu. Ukrainiečiai bus mokomi nuotoliu ir turės savo komandos vadovą, tačiau galės konsultuotis ir su Lietuvoje dirbančiais vadovais, bus įtraukti į visus vykstančius organizacijos procesus“, – situaciją apie darbuotojų įdarbinimą komentavo Personalo vadovė Raminta Daukšienė.

„CyberCare“ šiuo metu dirba virš 420 darbuotojų, iš kurių daugiau nei 360 klientų aptarnavimo specialistų. Įmonė turi padalinius Vilniuje ir Kaune, o aptarnauja kibernetinio saugumo produktų klientus iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją