„Rise“ jau veikia Londone, Mančesteryje, Niujorke, Keiptaune, Tel Avive ir Mumbajuje. „Rise Vilnius“ bendradarbystės erdvėje (angl. hub) nuo šiol dirbs, kurs ir virtualaus pasaulinio tinklo privalumais naudosis Lietuvos ir viso regiono finansinių technologijų startuoliai.

„Rise Vilnius“ atidarys prezidentė Dalia Grybauskaitė, renginyje taip pat dalyvaus valstybės pareigūnai ir „Barclays“ atstovai: užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, finansų ministrė Rasa Budbergytė, „Barclays“ infrastruktūros paslaugų vadovas Tony Kerissonas, „Barclays“ operacijų centro Lietuvoje vadovas Justinas Siffermanas, „Barclays“ grupės inovacijų padalinio ir „Rise“ tinklo vadovė Lubaina Manji ir daug kitų svečių.

„Barclays“ iniciatyva įkurtas „Rise Vilnius“ kuria palankią terpę augti startuoliams. Tai – ir fizinės darbo vietos, ir kokybiški renginiai, ir tiesioginių transliacijų galimybės. Priklausydami pasauliniam tinklui „Rise Vilnius“ nariai galės naudotis įtakingiausiu finansiniu technologijų ekosistemų žiniomis, programomis ir darbo vietomis net keturiuose žemynuose.

„Rise Vilnius“ kartu su „Barclays“ taip pat plėtos programas, padėsiančias spręsti didžiausius šių dienu finansinių paslaugų iššūkius. Tai leis startuoliams greičiau vystyti ir plėtoti prototipus, o naujus verslo modelius paversti veikiančiais produktais ir paslaugomis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)