Kaip rašo Diena.lt, nuo šių metų liepos 1 d. Tarptautinis Vilniaus oro uostas (TVOU) nutraukė visas sutartis su prieš tai ten dirbusiomis taksi įmonėmis ir sudarė naujas.

Kol kas sutartys pasirašytos tik su keletu sostinės taksi - legaliai oro uoste gali stoviniuoti tik 14 taksi automobilių.

Pagal naujas taisykles, kad automobiliai galėtų patekti į vadinamąją gyvą eilę, turi būti ne senesni nei 8 metų, su švariais ir tvarkingais salonais, o jų vairuotojai privalo būti "paslaugūs ir kultūringi".

Bendrovės "Ekipažas" vadovas Andrejus Plisko potalui Diena.lt sakė, kad po tokios pertvarkos kenčia ne tik įmonė, bet ir jų klientai. Nors, kaip teigė M.Bružas, kiti vežėjai turi teisę nemokamai stovėjimo aikštelėje būti 15 minučių, tai anaiptol negelbėja.

"Dabar, jeigu atvažiuoja mūsų mašina, nemokamai aikštelėje per dieną 15 minučių galima stovėti tik vieną kartą, o paskui jau reikia mokėti", – skundėsi A.Plisko.

A.Plisko sakė žadantis kovoti: planuoja susitikti su kitų įmonių vadovais ir svarstyti, kaip spręsti šią problemą. "Kovoti kaip nors reikia. Dar nežinau kaip, bet vis tiek reikia ką nors daryti. Gal iš viso neaptarnauti oro uosto? O kaip kitaip? Jeigu atvažiuoji, policininkai iš karto rašo baudas, o sustoti nėra kur", – guodėsi "Ekipažo" vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)