Apie tai aviabendrovė paskelbė savo puslapyje socialiniame tinklalapyje „Facebook“, informuoja tut.by.

Pranešama, kad skrydžiai bus vykdomi aštuonis kartus per savaitę. Pirmadienį, ketvirtadienį, šeštadienį ir sekmadienį numatomi rytiniai skrydžiai, pirmadienį ir penktadienį – 19.15 val., šeštadienį ir sekmadienį – 17.10 val. Bendrovės spaudos tarnyba paaiškino, jog šiuo maršrutu skraidys CRJ lėktuvai, numatoma skrydžio trukmė – 40 min.

Lėktuvo bilietas Minskas–Vilnius–Minskas kainuos 62 eurus (214 Lt) su visais mokesčiais.

Primename, kad spalio 30 d. „Belavia“ generalinis direktorius Anatolijus Husarovas spaudos konferencijoje pranešė apie bendrovės planus skraidinti į Vilnių. „Tik ne tam, kad skraidintume keleivius pigių skrydžių oro aviabendrovėms. Tiesa, ir tai praktikuojame – skraidiname į Berlyną, ten dirbame su pigių skrydžių oro linijų bendrovėmis.“

Bendrovės vadovybės teigimu, „Belavia“ susidomėjo maršrutu, nes Lietuvoje yra paklausa skrydžiams tomis kryptimis, kuriomis skraidina Baltarusijos aviabendrovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)