LRT kultūros naujasis tinklelis buvo pristatytas antradienį vykusiame LRT tarybos posėdyje. Taryba pritarė LRT Kultūros, kaip ir LRT Lituanicos (užsieniui transliuojančio televizijos kanalo) mastams ir struktūrai.

Tarp naujų LRT kultūros projektų – prof. Egidijaus Aleksandravičiaus vedama laida „IQ presingas“, Igno Krupavičiaus „Aš – laidos vedėjas“, Ugnės Galadauskaitės TV žurnalas „Euromaxx“ ir daugelis kitų.

Nomeda Kazlaus ir toliau kalbins pasaulines scenos žvaigždes laidoje „Skambantys pasauliai“, Jolanta Kryževičienė kvies žiūrovus į „Naktinį ekspresą“ su kultūros aktualijų herojais. Kanale bus transliuojama naujausia Lietuvos ir pasaulio dokumentika, speciali pozicija skiriama BBC parengtam Šekspyro teatro pastatymų ciklui.

„Elito kino“ rubrika toliau pristatys geriausius pasaulinio kinematografo pavyzdžius. Kaip ir anksčiau, daug dėmesio bus skiriama muzikai, pristatomi menininkų kūrybos vakarai, vyks džiazo, dainuojamosios poezijos, teatrų spektaklių įrašų transliacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)