Labiausiai skaityto teksto titulą pelnė prof. Aloyzo Sakalo komentaras „N.Venckienė valdo teismus ir prokuratūrą“, jis buvo atsiverstas 89268 kartus. „Visuomet stengiuosi rašyti tik tai, ką galvoju “, - sakė socialdemokratų partijos narys A.Sakalas.

Labiausiai komentuojamo teksto autorius – Anatolijus Lapinskas. Jo komentaras „L. Stankūnaitės epopėja įgaus tarptautinį skambesį“ susilaukė 3558 skaitytojų reakcijų. A.Lapinskas prisipažino, kad didžioji jo meilė – ne tekstų, bet muzikos kūrimas. Kol kas A.Lapinskui puikiai sekasi derinti abi sferas – jis yra vienas iš produktyviausių „Nuomonių ringo“ apžvalgininkų.

Specialųjį prizą DELFI komanda įteikė ekonomistui Romui Lazutkai už tai, kad jis taip atkakliai gina viešąjį interesą, už solidarumą ir rūpestį mažu žmogumi. „DELFI portalas užtikriną absoliučią nuomonių įvairovę, čia susitinka net skirtingiausių pažiūrų autoriai“, - sakė R.Lazutka.

Šiemet skaitomiausių komentarų dešimtuke buvo nemažai DELFI korespondentų tekstų, todėl vakaro metu buvo padėkota ir DELFI korespondentui Šarūnui Černiauskui. Jis rašė komentarus politikos, ekonomikos, korupcijos temomis ir netgi apie krepšinį. Ir Europos krepšinio čempionato metu buvo orakulo krabo Lazdeikos tekstų autorius.

„Manau kad DELFI yra įsitvirtinęs kaip labai stiprus naujienų ir nuomonių ringas Lietuvoje. Mano prioritetas yra užtikrinti dabartines veiklos tęstinumą bei stiprinti DELFI, kaip nepriklausomo rinkos lyderio, pozicijas ateityje“, - sakė naujasis DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

DELFI vyr.redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė tarė atskirą padėkos žodį nuolatiniam lojaliausių DELFI apžvalgininkui Vladimirui Laučiui. „Vladimiro solidūs, provokatyvūs komentarai ir interviu nuolat praturtina DELFI portalą. Jo taiklus žodis varo į neviltį oponentus ir kartais netgi sukelia tarptautinį skandalą. Golovatovo skandalo metu V.Laučius buvo tapęs geidžiamiausiu Vakarų Europos dienraščių apžvalgininku“, - sakė M. Garbačiauskaitė-Budrienė.

2010 metais šioje rubrikoje „Politiko akimis“ buvo išleista 171 tekstas, o šiemet šis skaičius viršijo 400 tekstų. Visi tekstai skelbiami nemokamai, erdvę savo nuomonei čia turi įvairios politinės partijos ir, kaip matome, tai vertina.

Iš viso naujienų kanale „Nuomonių ringas“ šiemet išspausdinta beveik 1000 tekstų, tai 130-čia daugiau nei pernai.

Labiausiai skaityti „Nuomonių ringo“ tekstai 2011 m.

Labiausiai komentuoti „Nuomonių ringo“ tekstai 2011 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją