Algirdas Butkevičius ragina elgtis racionaliai ir baigti strateginio šalies energetikos projekto statybą.

Klaipėdos nafta“ pranešė, jog ketvirtadienį R.Masiulis susitiko su premjeru ir aptarė padėtį po to, kai darbą baigė Artūro Skardžiaus vadovaujama Seimo laikinoji energetikos komisija.

„A.Butkevičius bendrovės vadovui Rokui Masiuliui dar kartą patvirtino, jog juo pasitiki ir jį vertina kaip sąžiningą bei atsakingą žmogų ir įmonės vadovą. Premjeras pabrėžė, jog šiuo metu „Klaipėdos naftai“ yra keliamas svarbiausias uždavinys ir prioritetas – įgyvendinti SGD terminalo projektą“, - teigiama pranešime.

„Dar kartą noriu pabrėžti, kad Rokas Masiulis man sudarė sąžiningo ir atsakingo žmogaus ir vadovo įspūdį. Taip kalbu ne tik dėl jo asmeninių savybių“, - premjero komentarą BNS perdavė jo atstovė spaudai Evelina Butkutė-Lazdauskienė.

Jo teigimu, anksčiau Energetikos ministerijos atlikto audito išvadose nebuvo jokių neraminančių faktų. Be to, Europos Komisija oficialiai nutraukė daugiau nei pusantrų metų trukusį tyrimą dėl galimai netinkamo ES teisės nuostatų įgyvendinimo, vystant suskystintų gamtinių dujų terminalo projektą.

Anot „Klaipėdos naftos“, įgyvendinus projektą, bus sprendžiama, ar imtis teisinių veiksmų dėl A.Skardžiaus viešai išsakyto šmeižto.

A.Skardžius ketvirtadienį Seime pareiškė, kad „Rokas Masiulis yra kvalifikuotas manipuliatorius ir sukčius. Masiulio parašyto melo turiu daugiau negu reikia“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)