Kai kurie sporto aistruoliai ją jau buvo nurašę ir tikėjo, kad S. Williams tai bus lengvas susidorojimas, tačiau atsitiko visiškai priešingai. Jau nuo pirmųjų setų viskas buvo aišku - žaidimas bus sunkus ir įdomus. A. Ivanovič, kuri per savo karjerą kol kas uždirbo tik 10 mln. dolerių - tai buvo šansas įrodyti, kad auga nauja karta su naujomis galimybėmis ir sugebėjimais.

Diskutuojama, kad dėl žaidėjos iškritimo iš turnyro galėjo prisidėti ir ją kamuojančios sveikatos problemos, o ypač nugaros skausmai. Nors sportininkė neslepia nusivylimo, bet kaip pati sako, dabar galės daugiau laiko praleisti su savo šunimi Čipu.

Nuostabius rezultatus rodanti žaidėja iš Kinijos Li Na taip pat nelieka nepastebėta. Šiuo metu ji užima itin aukštas vietas pasauliniame reitinge. Bendraujant su ja susidaro įspūdis, kad ji - paprasta ir nuostabi mergina, bet turinti savo paslapčių. Viena jų išaiškėjo: naujasis treneris Carlosas Rodriguezas, pradėjęs ją treniruoti 2012 metais, išgelbėjo jos santuoką nuo problemų. Ji skina pergales ir dabar juokaudama sako: „Dabar mano vyras yra tik vyras, o nebe treneris. Gyvenimas pasidarė labai paprastas“.

Kai pabūni uždarose zonose, į kurias gali papulti tik žaidėjai, treneriai ir specialūs asmenys, pradedi suprasti, kad netgi čia egzistuoja nematomi meilės trikampiai. Paslaptingi susitikimai koridoriuose, kur niekas negali patekti, yra tam tikras prieglobstis jauniems ir žinomiems žaidėjams. Kai kurie jų nenori slėpti savo jausmų ir svarbu nekreipti į tai dėmesio, nes taip reikalauja uždarų zonų taisyklės.

Teniso turnyras tik įpusėjo, bet visi labai džiaugiasi dėl vėstančio oro ir temperatūros pasidarė normalios. Kai kurie netgi skundžiasi, kad jau per šalta.

Nemažai žaidėjų pradėjo skųstis, kad labai sunku priprasti prie tokių pokyčių: nuo karščio prie lietaus, nuo saulės prie australiško šalčio ir drėgmės. Žaidimas ir turnyras turi judėti į priekį. Kažkas turi laimėti milijonus, Čia visi susirinko tam, kad pradėtų šių metų teniso sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)