Savo mylimąją Arvydas pristatė rugsėjo pabaigoje. 28-erių moteris su šešerių metukų sūnumi grįžo iš Didžiosios Britanijos ir apsigyveno Arvydo namuose, Jonavoje.

„Tokių oficialių sužadėtuvių nebuvo, mes tiesiog susėdome ir susitarėme, kad esame rimtai apsisprendę kartu eiti tolyn. Tik susitarimas, bet taip, mes esame sužadėtiniai, nes draugės statusas man keistai skamba“, – DELFI pasakojo A. Vilčinskas.

„Rūta nusprendė, kad reikia ir feisbuke tapti sužadėtiniais, tai tiesiog mane įspėjo, kad pakeitė statusą ir tiek. Viskas čia rimtai“, – patikino Arvydas, kuris pasakojo, kad intymių asmeninio gyvenimo detalių jis nenori atskleidinėti, esą tai yra jų abiejų reikalas. „Žiedus pirksime tada, kai bus vestuvės, o jos tikrai bus“, – nusišypsojo dainininkas.

Arvydas su Rūta susipažino prieš dvejus metus, kai dainininkas koncertavo Airijoje. Tiesa, tada žinomas vyras dar buvo vedęs, todėl jiedu vienas kitam jokių simpatijų nerodė.

Arvydas neabejoja – atlaikyti visuomenės kritiką Rūtai kur kas sunkiau nei jam. „Jos apsisprendimo būti su beveik 30 metų vyresniu vyru daug kas nesupranta, – vienoje LNK laidoje rudenį kalbėjo Arvydas. – Nors dauguma aplinkinių galėtų lažintis, kad mūsų santykiai po pusmečio baigsis, Rūtos giminė priėmė mane labai šiltai, ir aš esu už tai jiems labai dėkingas. O aš pats neturiu ko prarasti“.

„Būdamas su jauna moterimi niekada negali atsipalaiduoti, turi išlikti budrus, nes ji nuolat gauna daug dėmesio iš aplinkinių, – draugystės pradžioje kalbėjo Arvydas. – Bet aš mėgstu iššūkius.“

A. Vilčinskas 17 metų gyveno Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau prieš trejus metus grįžo atgal į gimtinę. Į Lietuvą ji parviliojo meilė 18 metų jaunesnei žurnalistei Jurgitai. Vis tik ši meilė nutrūko, vasarą pora oficialiai nutraukė santuokinius saitus.

Dainininkas buvo vedęs tris kartus, deja, visi santykiai baigėsi skyrybomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)