-Neseniai debiutavote TV laidų vedėjos amplua. Pasidalinkite įspūdžiais.

-Įspūdžiai – labai geri. Emocijų ir patirčių paletė naujose rogėse labai plati. Stresą keičia malonumas, šypseną – jaudulys, tačiau man tai patinka. Labai džiaugiuosi, kad vedu būtent TV3 projektą, nes šios televizijos vizija ir koncepcija man labai patrauklios.

- Projekto „Didysis magijos šou“ metu sceną dalinatės su TV laidų vedėju Andriumi Rožicku. Kaip sekasi dirbti poroje?

- Dirbti mums sekasi puikiai. Andrius – labai geras scenos partneris, tikras profesionalas, džentelmenas ir scenoje, ir nužengus nuo jos. Man būtų smagu jei tai būtų ne paskutinis kartas, kai kartu dirbame.

- Ar kadanors įsivaizdavote save TV laidų vedėjos vietoje? Kaip kilo mintis pradėti naują karjeros etapą?

- Kai dirbti tai, kas tau patinka, nemąstai, kuo dar gali užsiimti. Aš nekvaršinau sau galvos ir negalvojau, ką gi dar gyvenime galiu veikti. Mano darbas buvo ir yra labai įdomus, įtraukiantis, azartiškas. Tačiau žmogus elgtųsi neteisingai, jeigu atsiradus įdomiems pasiūlymams juos ignoruotų.

Mintis mane išmėginti prieš kameras kilo verslo partneriams iš Kauno – Gediminui Juodeikai ir Erikui Kundreckui. Jie mane kalbino, kalbino ir kažkaip įkalbino. Nė vienas nelikome nusivylę mėginimais, tad štai aš ir čia.

- Ar sunku suderinti darbą su motinyste?

- Nelygu, kokiu kampu į tai pažiūrėsi. Juk sunku gali būti ir rytais keltis iš lovos. Kiekvienas žmogus nusibrėžia savo galimybių ribas. Vienoms moterims motinystės ir darbo derinimas – per daug psichologinių kančių kainuojantis iššūkis, kitoms – normali praktika. Aš priklausau antrajai kategorijai.

- Kur leidžiate laisvalaikį?

- Kadangi daug dirbu, po darbo noriu kuo daugiau laiko skirti savo vaikui. Mano laisvalaikis dažniausiai susijęs su sūnaus pomėgiais – kartu žaidžiam, dainuojam, piešiam, gaminam valgyti.

- Į kokį pasaulio kraštą svajojate nuvykti?

- Mane labai domina Pietų Amerikos šalys. Šiame žemyne nesu buvusi, dėl to labai norėčiau ten nuvykti.

- Kokia Jūsų mėgstamiausia aprangos detalė? Aksesuaras?

- Visada nešioju laikrodį.

- Ko niekada nepadarytumėte dėl populiarumo?

- Galbūt reikėtų klausti: „ką galėčiau padaryti dėl populiarumo“? Nes atsakymas labai paprastas – nieko. Populiarumo vaikymasis dirbtinėmis priemonėmis nieko gero neduoda. Arba tu patinki žmonėms, arba ne. Jokios taktikos nepadės.

- Kaip tapus mama pasikeitė Jūsų gyvenimas/dienotvarkė/planai?

- Tapus mama viskas mano gyvenime pasikeitė kardinaliai, tačiau tik į gerąją pusę. Anksčiau koją kišęs mano egoizmas sumažėjo iki minimumo, užsispyrimas liko tik profesinėje plotmėje. Nugalėjo noras ieškoti kompromisų, o ne siekis kai kada pakurstyti dramas. Manau, kad tapusi mama tapau geresniu žmogumi . Motinystė dovanoja moteriai tikrąjį savęs pažinimą, amžinos meilės jausmo vaikui užgimimą. Tai pakeičia požiūrį į daugybę dalykų.

- Esate atpažįstamas Lietuvoje žmogus. Kokie to privalumai/trūkumai?

- Nematau tame nei svarių privalumų, nei trūkumų. Kartais tai padeda lengviau pasiekti savo užmojų, kartais – priešingai, pakenkia, nes yra žmonių, kuriem tai kelia skepticizmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)