Milijonierius, ne kartą viešai išreiškęs savo požiūrį į seksualines mažumas, pusiau juokais, pusiau rimtai svarsto galimybę naujam automobiliui duoti numerius HMF0B, kas iššifravus reikštų homofobas.

Tačiau U. Kiguolis juokiasi, kad tokie numeriai būtų pavojingi automobiliui.

„Dabar kaip tik renkuosi numerius. Yra visokių linksmų variantų. Pavyzdžiui, HMF0B ar L8RH8R. Svarstau apie dešimt variantų. Tačiau HMF0B numeris turbūt iššauktų didelę neapykantą, galbūt kažkam kiltų noras niokoti mašiną, – DELFI pasakojo U. Kiguolis. – Mano visų automobilių numeriai yra su mintimi, kuriuos reikia iššifruoti, arba sukelti diskusiją.“

Verslininko „Ferrari“ numeris yra žodis „Follow“, kiti „Mercedes“ automobiliai puikuojasi numeriais „Wanted“ ir „Woow“.

„Prie mano „Wanted“ numerio į kolekciją labai tiktų ir „Stolen“, – juokėsi vyras.

Prabangiems automobiliams aistrą jaučiantis U. Kiguolis prisipažįsta, kad jei jis turėtų daug pinigų, įsirengtų visą angarą jam patinkančių automobilių. 

„Manau, kad to norėtų kiekvienas mašinomis besidomintis vyrukas. Tik tiek pinigų kol kas neuždirbu. Bet gal kada nors...“ – juokiasi jis.
Ugniaus Kiguolio automobilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)