„Esame žiniasklaidos atstovai, viską stebime. Kai buvau šaukiamas, tuo metu nenuėjau. Atėjo tas metas, kai turiu atlikti pareigą“, – kalbėjo Ignas, atsisveikindamas su kolektyvu LRT studojoje, ir patikino, kad vis tik karinė tarnyba turėtų būti privaloma. Anot jo, tai svarbu tam, kad žmogus pažintų save.

„Pabūti su savimi, patirti naujus iššūkius. Turėjome daug verktinių, daug diskusijų. Esu sau išsikėlęs iššūkį įrodyti, kad tarnyba nėra kažkokia katorga. Mano siekis – įrodyti, kad net ir tarnaudamas gali dirbti kūrybinius darbus. Noriu ir sužinoti daug naujo, susirasti draugų. Negali žinoti, gal ten ir liksiu“, – šyptelėjo I. Krupavičius.

Jis tikisi, kad per šį laiką nenutrauks ryšio su LRT televizija. „Tikiuosi, būsiu žurnalistas, kuris supažindins visuomenę su kariuomene“, – patikino Ignas. Nors dar kelias laidas Ignas ves, vis tik tai, anot jo, paskutinis atsisveikinimas.

Igną pakeis Richardas Jonaitis. Sutinkant Richardą, Ignas jam perdavė žadintuvą. „Žinau, kad jis yra vakarėlių liūtas ir nepraleidžia gerų koncertų, o kur koncertai, ten ir ilgi pokalbiai su bohema ir panašiai, tikrai reikės ne vieno žadintuvo ryte“, – juokėsi I. Krupavičius.

„Labiausiai baiminuosi to, kad atsikelčiau, nepramiegočiau ir kad nenuvilčiau savo kolegų“, – nuogastavimus dėstė naujasis „Labo ryto“ vedėjas Richardas.

Ignas neslėpė džiaugsmo, kad jo vietą užima būtent Richardas. „Jo švelnūs tardymai yra malonūs ausiai. Jis tardė ir muzikantus, ir ekonomistus, tačiau šioje laidoje yra tam tikra specifika, nes yra labai ribotas laiko tarpas tam tardymui“, – pasakojo į kariuomenę išeinantis I. Krupavičius. Jis pasidalijo ir keliais patarimais, prisiminė, kaip jam po laidos apie klaidas primindavo Zita Kelmickaitė ir padrąsino įpėdinį.

Be laidos „Labas rytas“, Richardą bus galima išgirsti ir radijo eteryje. Jis veda net kelias laidas LRT radijuje, tačiau patikino, kad jo balsą radijo eteryje klausytojai išgirs tomis savaitėmis, kai jam neteks dienos pradėti penktą ryto.

„Radijuje galėdavau dirbti bet kaip apsirengęs, o čia kameros mato net mažiausias smulkmenas“, – nusijuokė Richardas, paklaustas, ko labiausiai bijo.

Iki pirmosios kario priesaikos, kelias savaites, Ignas negalės grįžti namo, tačiau vėliau galės trumpam aplankyti savo merginą, šeimą, artimuosius ir draugus. Kaip dažnai jis grįš namo, negalėjo pasakyti, tačiau patikino, kad didžiąsias šventes tikrai sutiks namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)