Į „L'Officiel“ surengtą vakarėlį trečiadienio vakarą atvyko žinomi kultūros ir pramogų pasaulio atstovai. Čia buvo galima išvysti Nataliją Bunkę su vyru Edgaru, Gintarę Gurevičiūtę, Eriką ir Merūną Vitulskius, Nijolę Jagelavičienę, Ievą Swan ir kitus.

Išskirtinio vakaro pramogomis besimėgavusios garsenybės sulaukė ir kulminacijos – dizainerio Egidijaus Rainio kolekcijos pristatymo. Tarp gražiai pasipuošusių modelių buvo galima pamatyti ir drąsiai podiumu žengusią S. Jasaičio mylimąją Elmą.

„L'Officiel Lithuania“ mados vakaras

Delfi primena, kad balandį žinomas krepšininkas pirmą kartą pasidalijo bendra nuotrauka su mylimąja Elma.

Tąkart vyras sekėjus sveikino su Velykomis.

„Su Šv. Velykom! Būkit sveiki ir laimingi!“, – rašė jis.

Nors apie santykius pora plačiau nekalbėdavo, Elma žurnalui „Stilius“ davė atvirą interviu, kuriame atskleidė ir apie jų santykių pradžią.

Kaip rašoma žurnalui duotame interviu, moteris beveik visą savo gyvenimą kaip modelis keliavo po pasaulį. Ji taip pat menininkė, dievinanti natūralumą, kiną bei grojančią muziką.

Renginio akimirkos:

Elma atskleidė turinti ir kūrybinę studiją, kurioje praleidžia ištisas valandas.

„Jaučiuosi kaip drugelis, kuris skleidžia sparnus ir kol kas dar yra metamorfozėje. Nors mokiausi kinų kalbos, interjero dizaino, man labai gera šalimais gyventi madoje <...>“, – duotame interviu sakė E. Šegždavičiūtė.

„Stiliaus“ žurnale taip pat rašoma apie jos pažintį su S. Jasaičiu. Pasirodo, moteris jį pamatė Senamiesčio lauko kavinėje ir nelaukdama užkalbino.

„Aš labai natūraliai jį užkalbinau praėjusį rugpjūtį. Tarsi maža mergaitė norėjau prie jo tik prisėsti!“ – sakė ji.

Pora pažįstami beveik metus ir per šį laiką, kaip ji interviu sakė, kartu perėjo tiek, kiek žmonės per dešimtmetį.

„<...> Per tuos metus nutiko visko, o Simas jau tapo mano šeimos nariu, su kuriuo matau ateitį“, – kalbėjo E. Šegždavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)